jswebdesign call

Huiswerk app voor Meester Rick

Voor Meester Rick hebben we een innovatieve web app gebouwd waarmee hij zijn huiswerk voor een klas kan publiceren op 1 centrale locatie en hier de leerlingen ook hun huiswerk kunnen uploaden en beheren.

Dit huiswerk kan uit allerlei bestanden bestaan, zoals bv een powerpoint, pdf document, een spreadsheet, formulier of word document. De huiswerkapp kan omgaan met een groot aantal types standaard bestandsformaten.
Zowel voor Meester Rick als voor zijn leerlingen..

De leerlingen van Meester Rick kunnen, wanneer ze inloggen met hun gebruikersaccount, deze bestanden downloaden naar hun pc, tablet of zelfs smartphone.

De leerlingen kunnen vervolgens, als ze hun huiswerk hebben gemaakt, dit ook weer on-line naar Meester Rick sturen, door hun huiswerk te uploaden naar hun persoonlijk map op de websiteapp.

Wanneer de leerling op de knop mijn huiswerk klikt, nadat ie is ingelogd, kan hij of zij al zijn bestanden zien en, mocht dat nodig zijn, downloaden, een bestand aanpassen en nieuwe huiswerkbestanden toevoegen.

Ook geïnteresseerd in deze innovatieve huiswerkapp?

Stuur ons even een mailtje...

 

Lees 2485 keer
Meer in deze categorie: « JSW Realestate

Nieuw

Marketing

marketing

Veel van onze klanten gebruiken hun website voor marketing van hun bedrijf of organisatie met bijvoorbeeld een nieuwsbrief applicatie, of gebruiken deze om naast de website ook hun intranet te beheren.

 

Cloudoplossingen

cloud

Cloudoplossingen voor het on-line beschikbaar maken van informatie, documenten, contacten en relatie-informatie van uw bedrijf of organisatie.

Het on-line beheren van (grote) documenten en meer met een ®Joomla 3 cms website.

Component ontwerp

ontwerp

JS Webdesign ontwikkelt componenten en templates voor ®Joomla 3 cms websites, waar een groot deel van het internet op draait.

Direct bestellen JSW CRM, JSW Event

Onze klanten

klanten

Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven in allerlei bedrijfstakken en organisaties in Nederland en daarbuiten.
In ons portfolio vindt u een kleine collectie.

 

Website ontwerp en beheer

website

Het gehele traject van idee, plan, webdesign tot oplevering en beheer van uw website en andere toepassingen kunnen we in-house verzorgen.

Hosting

hosting

We adviseren u om de beste hostingoplossing te vinden voor uw project.

Webshop

shop

Ook voor het ontwerpen en bouwen van een webshop kunt u bij JS Webdesign prima terecht.

Nieuwsbrief

nieuwsbrief